GATTACA

GATTACA

GATTACA

per Ricard Rus Serra -
Nombre de respostes: 0

En la meva opinió, aquesta pel·lícula té una trama força interessant ja que tracta sobre un món en el qual la biologia i els gens són la base de totes les coses (influeixen en les relacions personals, laborals...). Crec que és una pel·lícula bastant realista perquè amb els progressos que s'estan produint en el camp de la biologia, és molt possible que en un futur no molt llunyà es puguin fer moltes de les coses que es mostren a la pel·lícula.

De fet, ja n'hi ha algunes que es duen a terme, com per exemple, escollir el sexe del nadó, el seu color d'ulls, el seu color del cabell... A més a més també es pot observar el genotip d'una persona a partir de la seva saliva, sang, etc...

La pel·lícula també mostra com a partir de la orina és pot obtenir l'ADN d'una persona. Amb tot el que sabem, podem establir que això és impossible degut a que la orina no conté ADN i només conté substàncies de rebuig.

En conclusió, la pel·lícula està molt ben feta encara que hi ha alguns errors respecte a l'observació de l'ADN a partir d'una mostra de la orina.