GATTACA

No només influeix el genoma

No només influeix el genoma

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 1

En la última escena en Vincent quan està a la nau obra la "carta" de Jerome, i a dins hi ha més cabell, aixó no ho arribo a entendre del tot.

Algo important que destacaria de la pel·lícula, és que en Vincent demostra que no tot es tracta del teu codi genètic i que també afecten altres variables en la vida de la gent, cosa que a GATTACA no s'ha considerat aquesta possibilitat.

Una altra cosa que em va cridar l'atenció va ser que en Jerome al final de la pel·lícula s'extreu una gran quantitat de sang, la qual es biológicament impossible de treure ja que una persona si s'extregués aquesta quantitat de sang moriría, ja sé que és ficció, però en aquest aspecte haurien d'haver sigut més realistes.

En resposta a S'ha esborrat l'usuari

Re: No només influeix el genoma

per S'ha esborrat l'usuari -

Jo tampoc he entes perqué hi ha pel a la "carta", la meva hipótesis era que li ho donava tal i com tenia les altres mostres liquides a casa (sang, orina) però com  aquestes ultimes s'han de guardar be per conservar-les, i en canvi el pel no, el pel li entrega també com a record d'ell i la seva amistat.

I sobre la sang, crec que no diu que s'hagui tret tota aquella sang en poc temps, sol comenta que ho te preparat. Jo vaig pensar que portaba temps guardant tantes mostres com podía per a que fossin utilitzades quan es necessitesin. Es a dir durant tot el temps que en Vincent es va estar preparant per ser en Jerome, durant la recuperació de les cames... Podria ser que en Jerome hagues  estat guardant mostres seves.