Indicacions per al professorat

Cal tenir en compte...

Respecte dels materials

Els alumnes han de fer una lectura atenta dels materials de consulta per poder dur a terme les activitats. Cal assegurar-se que entenen els conceptes explicats i la metodologia a aplicar.

El document "Com dissenyar la solució" dona les pautes per dur a terme les activitats de mapes d'escenaris i de funcionalitats, fonamentals per a la posterior programació de l'app. Cal assegurar-se que en fan una lectura atenta i que entenen l'exemple plantejat, així com el presentat al material "Exemple d'un mapa de funcionalitats".

Respecte del programa Mind42

Tots els alumnes han de donar-se d'alta al programa Mind42. Com que es tracta d'un entorn col·laboratiu, només és necessari que un membre de l'equip inicii el mapa i que, posteriorment, el comparteixi amb la resta de companys i amb el professor/a.

El lliurament de l'activitat es pot realitzar compartint el mapa o bé fent una exportació del mapa en imatge o pdf i lliurar-ho a la tasca corresponent.

Respecte de les activitats

En aquest tema els alumnes han de triar de forma definitiva la idea que desenvoluparan. Aquest és un moment crític i cal ajudar-los i orientar-los.

Les activitats de "Mapes d'escenaris" i "Mapes de funcionalitats" són primordials per dur a terme posteriorment un bon disseny de la interfície de l'app i de la programació de l'app, ja que haurien d'indicar quin ha de ser el seu funcionament en funció de les accions que dugui a terme l'usuari. És per això que cal assegurar-se que aquestes dues tasques s'han fet correctament i de forma detallada.

Darrera modificació: Wednesday, 8 August 2018, 13:32