Indicacions per al professorat

Cal tenir en compte...

Respecte dels grups

En aquest tema s'han de formar els grups d'alumnes, entre 4 i 5 components. Els criteris de formació dels grups dependran del professor o professora responsable, però hauran de ser comunicats a l'alumnat prèviament.

El lliurament de les activitats es farà mitjançant les tasques corresponents a Moodle. A la descripció de cadascuna es fixa quin és el nom que ha de tenir el fitxer per tal que sigui més simple el control del seu lliurament. Si es tracta d'un document de grup només ha de lliurar-lo un dels components.

Respecte de les tasques

Les activitats es presenten en forma de fitxa de treball on es descriu en què consisteixen i, en alguns casos, s'espera dels alumnes que completin alguna part d'aquesta fitxa.

El lliurament de les activitats es realitza mitjançant l'enviament del document de la fitxa de treball a la tasca corresponent de Moodle. A la descripció de cadascuna es fixa quin és el nom que ha de tenir el fitxer per tal que sigui més simple el control del seu lliurament. Si es tracta d'un document de grup només ha de lliurar-lo un dels components.

Darrera modificació: Thursday, 9 August 2018, 10:22