Fem una calculadora (Individual)

Requeriment:

Per mostrar el funcionament de les extensions us proposem el desenvolupament d’una calculadora que utilitzi una extensió que interpreti i resolgui expressions matemàtiques molt diverses.

Es pretén que el disseny sigui atractiu i que segons sigui la navegabilitat de l'usuari el disseny canviï

Un cop hagis verificat el correcte funcionament de l'app, envia el fitxer .apk amb el nom calculadora_cognom.apk i el codi font amb el nom calculadora_cognom.aia al teu professor o professora.

PISTA per a la RESOLUCIÓ:

Com sabeu, el propi App Inventor ja ens ofereix una sèrie de funcions, força complerta, que podem trobar quan estem editant en la finestra de blocs, però si utilitzem l’extensió  Math Extensions de Pura Vida Apps es superen les funcions que ofereix aquesta biblioteca pròpia d’App Inventor; es poden utilitzar per exemple funcions trigonomètriques. La programació és molt senzilla i la teniu detallada als capítol: Extensions d'App Inventor. 

Pel que fa a l'enunciat el disseny diu "Es pretén que el disseny sigui atractiu i que segons sigui la navegabilitat de l'usuari el disseny canviï", això és pot traduir en què hi hagi un botó que digui "mostrar ajuda" en un inici, i que canviï de nom a "ocultar ajuda" si prèviament l'usuari ha fet click al botó i es mostra l'ajuda. Podrien ser els següents blocs